Премиерът Бойко Борисов, който днес посети завод Аглика Трейд в Твърдица,

...
Премиерът Бойко Борисов, който днес посети завод Аглика Трейд в Твърдица,
Коментари Харесай

Борисов видя работник на нивата без маска и го пита какво прави, а той отговори: Пръскам срещу болести

Премиерът Бойко Борисов, който през днешния ден посети завод " Аглика Трейд " в Твърдица, движейки се по пътя, спря и заприказва един тракторист на полето.  Той нагази в тревата и се приближи до служащия от ромски генезис и го пита: " Здравей, по какъв начин се казваш? ". Трактористът отвърна, че се споделя Емир. 

" Гледам доста трактори, доста нещо... Работите ", отвърна Борисов и добави: " А маска имаш ли си??? ".

Работникът, който обаче нямаше маска на лицето, удостовери, че има в себе си. 

Тогава министър председателят го укори: " Ами слагай я де!!! Айде слагай я! ". На въпрос на премиера против какво пръска, трактористът сподели, че пръска против заболявания.  

" Нови трактори. Гледам на всички места са нови ", установи Борисов и по-късно остави Емир, пожелавайки му приятна работа. 

Напускайки полето и връщайки се към колата, министър председателят съобщи: " Навсякъде се работи по полето, цялостно е с трактори и това е добре ". " Ама би трябвало да подсещаме... ", сподели още Борисов във връзка маските.
 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР